Een Dekton aanrechtblad voor jouw nieuwe keuken

Ontdek de ultieme combinatie van esthetiek en weerstand met Dekton aanrechtbladen van De Keukenbladenfabriek. Of je nu valt voor een minimalistisch design of een klassieke sfeer nastreeft, onze Dekton aanrechtbladen zijn de perfecte keuze voor jouw droomkeuken.

Waarom kiezen voor Dekton keukenbladen?

Dekton aanrechtbladen bieden een unieke combinatie van duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid, waardoor ze een populaire keuze zijn voor moderne keukens. Dankzij de ultra compacte samenstelling zijn Dekton aanrechtbladen bestand tegen hitte, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor intensief gebruik. Met een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen biedt Dekton ook onbegrensde ontwerp mogelijkheden, waardoor het perfect past bij elke stijl en smaak. Kortom, Dekton aanrechtbladen zijn een verstandige investering voor wie op zoek is naar schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit in de keuken.

Ontdek de kleuren van onze Dekton keukenblad

Ontdek het complete kleuren palet van dekton aanrechtbladen en geef je keuken een persoonlijke touch.

Slim onderhoud van jouw aanrechtblad

Het zorgvuldig onderhouden van je Dekton aanrechtblad is cruciaal voor het behoud van zijn pracht en levensduur. Met een passende behandeling blijft je aanrechtblad jarenlang in topconditie.

Maatwerk en ontwerp

Bij de Keukenbladenfabriek geloven we in maatwerk en ontwerp om jouw keuken uniek te maken. Onze Dekton aanrechtbladen kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Of het nu gaat om randafwerkingen, kleuren of ontwerpen, wij streven ernaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Met ons vakmanschap en expertise helpen we jou bij elke stap van het proces.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Veelgestelde vragen over Dekton

Dekton is een ultracompact materiaal dat wordt vervaardigd uit een mengsel van grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken. In vergelijking met graniet en kwarts is Dekton harder, sterker en minder poreus, waardoor het bestand is tegen krassen, vlekken, en hitte. Het biedt ook een breder scala aan ontwerp mogelijkheden vanwege de productiewijze.

Ja, Dekton aanrechtbladen zijn zeer hittebestendig. Door de extreme hittebestendigheid kunnen hete pannen en potten direct op het oppervlak worden geplaatst zonder schade te veroorzaken. Dit maakt Dekton een ideale keuze voor keukens waar veel wordt gekookt en gebakken.

Dekton is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, variërend van natuurlijke marmer- en steenimitaties tot effen kleuren en moderne patronen. De afwerkingen omvatten gepolijst, mat, ruw en gestructureerd, waardoor er voor elk interieur en smaak een passende optie is.

Dekton aanrechtbladen zijn buitengewoon bestendig tegen vlekken en krassen dankzij hun ultracompacte samenstelling. Het oppervlak is praktisch niet-poreus, waardoor het niet gevoelig is voor vlekken van alledaagse huishoudelijke stoffen. Bovendien is Dekton extreem hard en bestand tegen krassen, waardoor het een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze is voor keukenbladen.

Voor een blijvend mooie Dekton aanrechtblad: gebruik zachte schoonmaakmiddelen en reinig met lauw water en zeep. Vermijd sterke chemicaliën en zure stoffen, droog goed af om vlekken te voorkomen. Extra sealen is niet nodig dankzij Dekton’s robuuste samenstelling.

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer