Veelgestelde vragen

Onze dienstverlening staat bekend om onze uitstekende service. We zijn hier om jouw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je door het proces te begeleiden. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we passen onze diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken op 078 – 6917077 of via info@dekeukenbladenfabriek.nl.

Showroom en Fabriek

Maandag t / m vrijdag 9:00 tot 17:00 uur Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Ja, wij hebben een enorme showroom. Maar liefst ca. 500 m2 verdeeld over 2 grote ruimtes op de 1e etage en nog een enorme ruimte op de 2e etage. Daarnaast hebben we een indrukwekkende platenvoorraad van vele soorten kwartsiet, graniet en marmer die we je graag laten zien.

Onze showroom en fabriek zijn gevestigd in Alblasserdam. Adres: Nieuwland Parc 15 2952 DA Alblasserdam

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze uren een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Tijdens de openingsuren ben je van harte welkom. Een afspraak maken is wel verstandig. Zo weet je zeker dat wij de tijd voor je hebben, om je goed te informeren.

Tijdens je bezoek aan onze showroom kun je onze verschillende keukenbladen bekijken, en een rondleiding krijgen in onze fabriek van een van onze adviseurs

Momenteel bieden we geen virtuele showroombezoeken aan, maar je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies en informatie.

Niet alle keukenbladen in de showroom zijn op voorraad, maar door de rechtstreekse contacten met leveranciers en groothandel, kunnen wij werken met korte levertijden.

Nee, je hebt bij ons helaas geen mogelijkheid om in de toiletruimtes de baby te kunnen verschonen.

Nee, wij hebben geen koopzondag.

Nee, wij hebben geen lift.

Ja, rondom het pand kun je gratis parkeren.

Assortiment

We hebben een breed assortiment. Wij werken met alle soorten natuursteen. Daarnaast voeren we de composieten van Diresco, Silestone, Caesarstone en Technistone. Daarnaast voeren we het keramiek van Marazzi, Neolith, Laminan en Dekton.

Ja, we bieden maatwerk keukenbladen aan die perfect passen bij de afmetingen en stijl van jouw keuken.

Ja, we leveren keukenbladen aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ja, we hebben vele samples. Als je ons bezoekt kun je van jouw keuze samples meenemen.

Ja, we bieden een ruime keuze aan accessoires, waaronder spoelbakken, kranen. Als je dit al elders hebt aangeschaft, is dat voor ons geen probleem.

Offerte aanvragen:

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons online offerteformulier in te vullen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Nee, het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Na ontvangst van je aanvraag, krijg je een mailtje met daarin de offerte.

Ja, we kunnen een afspraak maken om de offerte persoonlijk met je te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

De opgegeven prijzen zijn af fabriek. In overleg met elkaar geven we je graag ons tarief voor het inmeten, het transport en de eventuele montage.

Inmeten

Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor een inmeting, ontvang je telefonisch instructies over de voorwaarden waaraan het bestaande werkblad of de keukenkasten moeten voldoen voor een correcte meting.

Een van onze ervaren inmeters komt op de afgesproken dag en tijd naar je locatie. Ze zullen direct aan de slag gaan met het opmeten van alle benodigde maten en eventuele aanpassingen bespreken die nodig zijn ten opzichte van de oorspronkelijke offerte, zoals extra boorgaten, uitsparingen of het aanpassen van randafwerkingen.

Het inmeet proces duurt doorgaans niet lang. Onze inmeters zijn efficiënt en streven ernaar het proces soepel en snel te laten verlopen, meestal binnen een uur.

Het is wenselijk dat je aanwezig bent tijdens het inmeten, zodat eventuele vragen direct kunnen worden beantwoord.

Ja, het is belangrijk dat de onderdelen waar onze bladen op komen, een definitieve plek hebben gekregen en zijn gemonteerd.

Als er tijdens het inmeten problemen worden vastgesteld, zullen we deze met je bespreken zodat je deze kunt oplossen voordat we het keukenblad produceren.

Bezorgen en installeren

De levertijd van je keukenblad kan variëren, afhankelijk van het type blad en eventuele maatwerkopties. We zullen je hierover informeren bij het plaatsen van de bestelling. Over het algemeen hebben we een levertijd van 8 dagen.

Ja, we bieden professionele installatieservice door ons ervaren team van vakmensen.

Ja, we vragen onze klanten om het oude keukenblad te verwijderen voordat we het nieuwe komen installeren.

De opgegeven prijs is af fabriek Alblasserdam. Wij informeren je vooraf over het te hanteren tarief voor het inmeten, transport en montage.

Als er tijdens de installatie van je keuken problemen optreden, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Betalen

Je doet er verstandig aan om dit even bij je eigen bank na te vragen. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je de betaling wilt voldoen. Vaak is het maximale bedrag wat je per pin kunt betalen in Nederland vastgesteld op €2.500,-. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van je bank en je eigen instellingen.

Je kunt je factuur vooruit betalen via een bankoverschrijving. Je kunt ook contant of per pin betalen bij afhaling, aflevering of montage.

Als het door jouw geselecteerde natuursteen langer dan twee maanden voor je gereserveerd moet worden, vragen wij een gedeelte van het orderbedrag als aanbetaling.

We bieden momenteel geen betaling in termijnen aan, maar je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer