Vind jouw volgende uitdaging bij De Keukenbladen Fabriek!

Welkom op onze vacaturepagina. Hier vind je alle actuele vacatures bij De Keukenbladen Fabriek. Als er op dit moment geen vacatures beschikbaar zijn, neem dan gerust contact met ons op via info@dekeukenbladenfabriek.nl. We horen graag van je!

Openstaande vacatures

Wat zoeken wij?

Ter ondersteuning van ons verkoopteam zoeken wij een collega die samen met ons bij kan dragen aan het succes van Vasto Natuursteen / De Keukenbladenfabriek.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, accurate teamplayer die gestructureerd werkt. Je hebt een proactieve en positieve houding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast verwachten wij:

Wat vragen wij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een klantgerichte instelling
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden
  • Je kunt overweg met Microsoft Outlook, Excel en andere basis software

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris
  • Een parttime (minimaal 32 uur) / fulltime (37 uur) baan in goed overleg
  • Informele werkomgeving
  • CAO – Afbouw

Hoe ziet je dag eruit?

Je start je dag met het controleren van de ontvangen e-mails. Je voert de binnengekomen orders in ons systeem. Als er wijzigingen zijn in de order, dan verwerk je deze en stuur je deze ook door naar de klant. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes voor je rekening, beheer je de agenda van de showroom, beheer je de webshop, verzorg je de te versturen monsters (proefstukjes) en webshopartikelen en regel je de inkoop van de kantoorartikelen.

Over Vasto / De Keukenbladenfabriek

Sinds 1990 is Vasto Natuursteen dé specialist in natuursteen voor uw interieur en exterieur. Onze kracht: we hebben het hele proces in eigen beheer. En dat is uitzonderlijk in deze branche. Van import tot oplevering, inclusief bewerking en plaatsing.

Zie jij het wel zitten om met ons mee te groeien? Stuur een mailtje naar Mascha Bollen: hrm@vasto.nl

Ons adres: Nieuwland Parc 15, 2952 DA Alblasserdam – 078 691 70 77

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer