Wij zijn De Keukenbladenfabriek

De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.

De fabriek

De Keukenbladenfabriek is sinds 1990 dé specialist in het maken van (natuur)stenen werkbladen in elk mogelijk design en formaat. We beschikken over een uitgebreide showroom en steenhouwerij. Hier kan je helemaal zelf het keukenblad kiezen. Zo ben je ervan verzekerd dat we de steen bewerken die volledig naar jouw wens is.

Vakmanschap

Ons team van 25 ‘vakidioten’ werkt met passie en toewijding aan het opleveren van de mooiste keukenbladen. Met de modernste machines is elke gewenste afwerking mogelijk. Kwaliteit staat bij ons continu hoog in het vaandel. Onze ervaring, kennis en passie voor het vak levert je een prachtig eindproduct, waarvan je jarenlang zult genieten!

Bezoek onze showroom

In onze showroom ontdek je diverse keukenstijlen, materialen, en afwerkingen die je keuze voor een nieuw keukenblad vereenvoudigen. Het persoonlijk ervaren van deze elementen, vooral bij natuursteen, is cruciaal voor een bevredigende aankoop. Wij nodigen je uit om de perfecte match voor jouw keuken te vinden door de materialen zelf te kiezen.

Bekijk showroom
Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer