Marmeren keukenbladen van De Keukenbladenfabriek

Kies voor een marmer keukenblad van De Keukenbladenfabriek! Met onze hoogwaardige marmeren werkbladen voeg je niet alleen een vleugje elegantie toe aan je keuken, maar geniet je ook van langdurige kwaliteit en functionaliteit.

Waarom kiezen voor een marmer keukenblad?

Kiezen voor een marmer keukenblad betekent kiezen voor tijdloze schoonheid en luxe. Marmer voegt een uniek karakter toe aan je keuken met zijn natuurlijke adering en variatie in kleuren. Het staat bekend om zijn warmte en elegantie, en kan zowel in klassieke als moderne keukens een statement maken. Bovendien verhoogt een marmeren keukenblad de waarde van je huis. Ondanks dat het enige zorg vereist, biedt marmer een duurzaam oppervlak dat, mits goed onderhouden, generaties lang mee kan gaan.

Marmeren keukenbladen in alle kleuren

Verken een regenboog van kleuren met onze marmeren keukenbladen!

Eenvoudig onderhoud voor je marmeren aanrechtblad

Het onderhouden van je marmeren aanrechtblad is essentieel om de schoonheid en duurzaamheid ervan te behouden. Met de juiste zorg blijft je aanrecht er jarenlang als nieuw uitzien.

Maatwerk en ontwerp

Ons maatwerk en ontwerp voor marmeren keukenbladen staat garant voor een perfecte harmonie met jouw keukenontwerp. Elk blad wordt specifiek op maat gemaakt om aan jouw wensen te voldoen, van de selectie van de marmersteen tot de afwerking en de exacte afmetingen, voor een naadloze integratie in jouw keukenruimte.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Veelgestelde vragen over marmeren keukenbladen

Marmeren aanrechtbladen onderscheiden zich door hun unieke natuurlijke schoonheid, met elk stuk dat een one-of-a-kind patroon en kleurschakering biedt. Dit zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling die moeilijk te repliceren is met andere materialen.

Marmer voegt een element van tijdloze elegantie toe aan elke keuken, met zijn rijke texturen en diepten die kunnen variëren van subtiele witte en grijze aderingen tot dramatische zwarte en gouden tinten. Daarnaast heeft marmer de eigenschap om met de tijd mooier te worden, wat bijdraagt aan zijn unieke karakter.

Marmeren aanrechtbladen zijn prachtig, maar ze zijn minder kras- en hittebestendig in vergelijking met sommige andere materialen zoals graniet of kwarts. Ze kunnen krassen oplopen van scherpe voorwerpen en kunnen beschadigen of vlekken als hete pannen direct op het oppervlak worden geplaatst.

Het vereist zorgvuldig gebruik en onderhoud om de schoonheid van marmer te behouden. Het gebruik van snijplanken en onderzetters wordt sterk aanbevolen om het marmeren oppervlak te beschermen.

Ja, je kunt marmeren aanrechtbladen zeker op maat laten maken voor elke keuken. Dit maatwerk stelt je in staat om een aanrechtblad te creëren dat perfect past bij de specifieke afmetingen en ontwerpvoorkeuren van jouw keukenruimte.

Je kunt kiezen uit verschillende vormen, maten, randafwerkingen, en marmeren types, waardoor je een volledig gepersonaliseerd en uniek aanrechtblad krijgt dat voldoet aan jouw esthetische en functionele wensen.

Voor marmeren aanrechtbladen zijn er verschillende afwerkingen beschikbaar, zoals gepolijst, gezoet, en geborsteld. Gepolijste afwerkingen bieden een glanzend, spiegelachtig oppervlak dat de kleuren en adering van het marmer benadrukt. Gezoete afwerkingen leveren een mat oppervlak dat minder gevoelig is voor krassen en vlekken, en geborstelde afwerkingen creëren een ruwer, meer getextureerd gevoel.

Elk heeft unieke esthetische kwaliteiten en onderhoudsvereisten, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw keukenstijl en levensstijl past.

De kosten van marmeren aanrechtbladen zijn over het algemeen hoger in vergelijking met materialen zoals sommige soorten graniet en kwarts, vanwege de natuurlijke oorsprong en de unieke esthetiek. Marmer wordt gewaardeerd om zijn luxe uitstraling en unieke patronen, wat bijdraagt aan de hogere prijs.

De exacte kosten kunnen variëren afhankelijk van de zeldzaamheid van het marmer, de afwerking, en de complexiteit van het ontwerp.

Om vlekken van een marmeren aanrechtblad te verwijderen, kun je beginnen met het oppervlak schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en water. Voor hardnekkige vlekken kan een pasta van zuiveringszout en water helpen: breng de pasta aan op de vlek, bedek het licht met plasticfolie, en laat het een paar uur zitten voordat je het afspoelt. Gebruik geen zure schoonmaakmiddelen zoals azijn, aangezien deze het marmer kunnen beschadigen.

Bij twijfel is het altijd een goed idee om advies in te winnen bij een professional.

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Gewijzigde openingstijden tijdens zomerperiode.

Let op: Onze fabriek is gesloten vanaf 26 juli t/m 17 augustus.
Onze showroom is in deze periode wel geopend van maandag t/m zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur.

Contact