Onze service

Onze dienstverlening staat bekend om de uitstekende service die we bieden. Ons toegewijde team is er om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en klanten te begeleiden. Klanttevredenheid is onze topprioriteit, en we passen onze diensten aan om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Tips & onderhoud

Voor dagelijkse reiniging van onze aanrechtbladen volstaat een mild, natuurlijk schoonmaakmiddel. Natuurstenen keukenbladen dienen regelmatig geïmpregneerd te worden voor langdurige schoonheid, terwijl composiet dankzij zijn gesloten oppervlak geen impregnering nodig heeft. Na de initiële behandelperiode volstaat een jaarlijkse herhaling.

Keukenbladenfabriek Productieproces

Van productie tot plaatsing

Wij vervaardigen alle keukenbladen in eigen beheer. Helemaal op maat en in kleur naar wens. Dat is onderdeel van onze filosofie. Wij vinden dat we als specialist de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen leveren als we zelf produceren, leveren en plaatsen. We werken landelijk en plaatsen keukenbladen door heel Nederland.

Geen ellenlange wachttijden

Waar je ook woont, wij komen bij je langs om de juiste maatvoering op te nemen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen één week jouw nieuwe keukenblad te plaatsen. Onze vakmensen komen deskundig je gekozen keukenblad monteren, inclusief spoelbak en kraan als dit gewenst is.

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer