Aanrechtblad kopen bij De Keukenbladenfabriek

Jouw aanrechtblad moet de show stelen in de keuken! Bij ons vind je een uitgebreid palet aan kleuren en afwerkingen, zodat het perfecte blad voor jou er gegarandeerd tussen zit.

Verschillende soorten aanrechtbladen voor jouw keuken

Ontdek de veelzijdigheid van onze aanrechtbladen en vind het perfecte materiaal dat past bij jouw keukenstijl. Kies uit duurzaam graniet, elegant marmer of eigentijds composiet uit ons uitgebreide assortiment. Maak jouw keuken compleet met een aanrechtblad dat zowel functioneel als stijlvol is.

Composiet

Duurzaamheid & veelzijdigheid

Met een composiet aanrechtblad beschik je over een keukenblad met een natuurlijke uitstraling. Door de vele mogelijkheden qua kleur en structuur is er bijna altijd wel een passend aanrechtblad te maken. Of je nu op zoek bent naar een keukenblad die past bij een landelijke, of een design keuken.

Bekijk producten

Dekton

Innovatief, industrieel vervaardigd product

Een dekton keukenblad is een innovatief, industrieel vervaardigd product. Een mix van grondstoffen en technieken die worden gebruikt voor materialen als glas, composiet en porselein. De ongekend hoge dichtheid en hardheid maakt dit materiaal uitermate geschikt voor de toepassing als keukenblad. De kleuren en structuren zullen je verrassen.

Bekijk producten

Graniet

Duurzaamheid & veelzijdigheid

Een granieten keukenblad geeft je keuken een luxe uitstraling. In tegenstelling tot composiet is graniet 100% natuursteen. Dit maakt elk granieten keukenblad uniek met zijn eigen kleur en design. Veel granietsoorten hebben wij al voor je ingekocht en kan je bekijken in onze showroom in Alblasserdam.

Bekijk producten

Keramiek

Duurzaamheid & veelzijdigheid

Een keramiek werkblad geeft je keuken een moderne, luxe uitstraling met veel voordelen. Het keukenblad kenmerkt zich door het robuuste materiaal, wat licht is qua gewicht en toch sterk en slijtvast is.

Bekijk producten

Kwartsiet

Kwartsiet

Een kwartsiet keukenblad geeft je keuken een natuurlijke, verfijnde uitstraling. Kwartsiet is, net als marmer en graniet, een natuursteen, bekend om zijn duurzaamheid en unieke patronen. Veel mensen vallen voor kwartsiet vanwege de brede range aan kleuren. Elk kwartsiet aanrechtblad is uniek, met een eigen karakter en charme. Zoek je iets speciaals of unieks voor je keuken, dan zijn onze kwartsiet aanrechtbladen een prachtige keuze.

Bekijk producten

Marmer

Duurzaamheid & onderhoudsgemak

Een marmeren keukenblad geeft je keuken een exclusieve, klassieke uitstraling. Marmer is net als graniet een natuurlijk product. De meeste mensen herkennen marmer aan de witte kleur en donkere aderpatronen. Toch is marmer ook in andere kleuren beschikbaar. Zoek je net iets anders, dan gaan wij op zoek naar het voor jou geschikte materiaal.

Bekijk producten

Aanrechtbladen in alle kleuren

Duik in de kleurrijke wereld van onze aanrechtbladen en geef jouw keuken een unieke uitstraling. Kies uit de moderne charme van zwart tot de frisse elegantie van wit. Elk kleurenschema vertelt een eigen verhaal en brengt een unieke stijl met zich mee.

Laat je inspireren en creëer een keuken die niet alleen praktisch is, maar ook visueel een statement maakt.

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer