Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

15 april 2024

Beste klanten en bezoekers,

We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd! Met de hulp van creatief bureau Studio Bruist hebben we onze online plek volledig vernieuwd, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen.

Een Nieuw Uiterlijk:

Als je onze nieuwe website bezoekt, valt meteen het frisse en moderne ontwerp op. We hebben hard gewerkt om een website te creëren die er niet alleen mooi uitziet, maar ook gemakkelijk te gebruiken is. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe keukenblad of gewoon even wilt rondkijken, ons nieuwe uiterlijk zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt.

Nieuwe en Slimmere Calculator:

We zijn ook erg trots op onze nieuwe en verbeterde calculator. In samenwerking met Studio Bruist hebben we een tool ontwikkeld die niet alleen nauwkeurige prijsinformatie biedt, maar ook eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Of je nu de kosten van je droomblad wilt berekenen of verschillende opties wilt vergelijken, onze nieuwe calculator staat voor je klaar om je te helpen bij elke stap van je keukenproject.

Ontdek Meer:

Dit is nog maar het begin van wat onze nieuwe website te bieden heeft. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen en zelf te ontdekken hoe we jouw keukenplannen tot leven kunnen brengen. Of je nu informatie zoekt over onze producten, inspiratie nodig hebt voor je volgende renovatie of gewoon wat meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen, je vindt het allemaal op onze nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Het team van De Keukenbladenfabriek


Terug naar overzicht
Terugbelverzoek
Bel mij terug
Ontdek onze nieuwe website: een frisse start!

Beste klanten en bezoekers, We zijn enorm blij om aan te kondigen dat onze Keukenbladenfabriek een gloednieuwe website heeft gelanceerd!

Lees meer